Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Любенко Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Любенко Г. Д. 
Характеристика технології термостійкої начинки на основі молочної сировини з використанням пектину [Електронний ресурс] / Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 159-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_24
Мета роботи - розробка технології термостійкої молоковмісної начинки, де як структуроутворювачі використовують пектин і крохмаль. Обгрунтовано технологічні режими та параметри виробництва продукту.
Попередній перегляд:   Завантажити - 119.34 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Любенко Г. Д. 
Визначення молекулярної рухливості води в термостійкій молоковмісній начинці [Електронний ресурс] / Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, О. Г. Дьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 25-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 330.797 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Обозна М. В. 
Дослідження жирнокислотного складу термостійкої молоковмісної начинки з концентратом насіння кунжуту [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Г. Д. Любенко, Ф. В. Перцевой // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 429-440. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_48
Попередній перегляд:   Завантажити - 332.345 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Любенко Г. Д. 
Особливості технології та рецептури термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектину [Електронний ресурс] / Г. Д. Любенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 47-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 242.978 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського